vineri, 2 martie 2012

2012.04.02

Pace multa!

Sambata 4.02 a fost debut de sezon, la Casa Elena Doamna, pe o vreme ce abunda in zapada si temperaturi destul de reci. Ne-a inveselit sora Aspazia cu un ceiut cald si cornuri calde:), in timp ce fratele Mircea Miron ne-a asteptat cu ceva caldurica in camera unde ne-am intalnit.
In acea saptamana Domul mi-A adus aminte ca El este Dumnezeu peste orice detaliu al fiecarei lucrari, si ca voi cunoaste aceste detalii daca ma intalnesc cu El. M-am gandit ca acesta e un gand care, pus in practica, ne ajuta mult in activitatea de la ED. Cu atat mai mult cu cat, iata, sunt proiecte care apar si in toate, dorim ca voia Lui si nu voia noastra, sa se implineasca. Amin.

Locatie: Am folosit salile de la parter( salile de meditatie de pe culoarul Comisiei). In prima sala, unde am inceput programul cu totii, ( introducere si cantecele), au ramas staff-ull cu s. Aspazia si copiii mai mari, in timp ce Filip a plecat in cealalta sala, impreuna cu cativa copilasi mici.
La intalnirea cu doamnele din staff au fost Mihaela si inca o doamna. Nu ma asteptam la mai multe persoane, tinand cont de lipsa de personal din aceasta perioada. Sora Aspazia a fost o buna camarada de discutie.

Povestea din Daniel a continuat cu capitolul 6 - Daniel in groapa cu lei. - copiii - foarte atenti la poveste. Au raspuns la intrebarile de la final iar competitia se va termina saptamana viitoare cand vom introduce si  versetul cheie pe care trebuie sa il invete. Punctajul e la mine.

A urmat un timp binecuvantat cu un numar mic de tineri. Am cantat cantece noi si am vorbit despre lumina lui Dumnezeu prin care ne putem vedea adevarata'fata'. Credinta ne duce spre El, Singurul care poate ierta si iubi.

Pentru sambata viitoare: daca tinerii merg totusi la sanius, ne putem anuta? Pentru a-i anunta si pe tineriiED , sa stie din timp. Tot pentru sambata, trebuie schimbata si ora de incepere a programului cu copiii ( poate de la 12?)


Proiect 6-9.02

Scop: ajutor pentru staff, la orele de meditatie ale copiilor. ( in special 3.00-5.00 p.m.). Am aflat ca in total sunt 4 grupe cu deficit de personal, ele fiind comasate, cate 2.
Durata: de luni pana joi inclusiv, 1.30-5.15p.m.
Persoane care au spus ca pot veni in cate o zi: Sora Vali, Sora Aspazia, Luci, Filip, Irina.

Incercare de plan:
Astazi merg singura, identific "campul de actiune" urmand sa vi-l comunic diseara, prin e-mail sau telefonic, pentru a stabili cum putem , practic si eficient, imparti domeniile de activitate pe care le identific azi, pentru zilele cand vom fi 2-3 persoane.

Am luat la mine diverse materiale:
-jucarii pentru cei mici
-buline,
-carti/creioane de colorat
-carti de lectura.
-chitara
-ceva bomboane

Domnul m-a incurajat cu promisiunea din Deuteronom, de azi:
‘Daca vei asculta de glasul Domnului Dumnezeului Tau, vei fi o binecuvantare in cetate’. ( Deuteronom 28:2-3)

Domnul sa fie slavit si sa foloseasca aceasta oportunitate pentru slava Lui! Amin.

Va rog sa va rugati si, oricine poate ajuta in vreun fel, saptamana aceasta, sa nu ezite sa ia legatura cu noi! :) Multumim.

O zi binecuvantata in continuare.
IrinaH.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu