vineri, 2 martie 2012

The Private Lessons Week at ED -Day 3,4

Miercuri si Joi, ( 8,9.02.2012)
Miercuri
Transportul dus/intors -Aspazia
Instructoare: D-na Delia si d-na Irina, (Condor-Cristal); Dna Caia Nina si d-na Olga( Azur);
Lideri: Luci, Aspazia, Irina.
Program:
Luci- cu baietii de la Condor ( Dragos, Marius, Codrut, Stefan, Florin) –  a inceput cu programul administrativ. Apoi, meditatie la engleza cu Dragos. Parerea lui este ca s-a simtit ca un spin la partea administrative,dar ca meditatia este un mod bun de a ne apropia de ei.
Aspazia a ajutat-o pe Gabita de la Azur( Albatros).
Irina – teme cu Claudiu si in paralel, discutie cu Codrut si Marius la matematica-geometrie-corectarea temei.
La sfarsit am plecat ‘in vizita’ la toate grupele unde nu am avut deloc voluntari, pentru a-i saluta si pe acei copii si educatorii lor si pentru a imparti buline la cei mai mici. Am aflat ca cei de la Iris au nevoie de ajutor la l-ba engleza, astfel ca am stability o intalnire cu ei pentru a doua zi, ora 4.00.
Joi
Instructoare: D-na Lulu/Vivi ( Condor-Cristal), SImona/Nina Caia( Azul/Albatros), Lucica(Iris)
Din partea BCB: Mica, Aspazia, Irina.
Program:
La Condor – Mica si Irina; Mica a lucrat cu Claudiu la matematica si biologie; Irina-la engleza cu Florin; franceza cu Sorin, Impreuna cu Mica; engleza cu Marian si franceza cu Codrut, pana la momentul cand a plecat in Sala de sport, pt curatenie.
In general a fost un timp gestionat destul de prost, din pricina multelor intreruperi, a agitatiei dinaintea inspectiei de evaluare si a lipsei unei discipline de concentrare pe subiect. Stefan a dormit toata dupa-amiaza.
La ora 4.20 copiii de la Iris, conform intelegerii de miercuri, au venit cu cartile in brate, gata pentru tema. In 15 minute, tema a fost gata.  Am plecat la Iris, la ceilalti care aveau tema. Stefan e nou si nu am facut cu el decat citire ( la engleza). Au urmat cei mai mari, ( Cerasela, Dumitrita, Nicoleta, )cu teme la engleza, asa ca a luat mai mult. A fost un timp excellent care insa s-a prelungit pana la 6.40, cand am plecat. In acest timp, la D-na Lulu s-a creat un spatiu de joc, separat pentru cei mici si cei mai mari. A fost, ca si in zilele anterioare, un timp de relaxare binemeritat.
Nu am reusit sa discut cu Aspazia si Mica. Ca si gand comun general, cules de la toti cei care au participat la aceasta saptamana de voluntariat: inima noastra plange pentru cei care sunt corijenti la multe obiecte. Unii au ajuns in situatia asta si nu mai vor sa iasa. Altii insa ar avea inca sanse serioase. Un ajutor insemnat ar fi ca ei sa aiba individual manulale, la obiectele cu probleme.

Domnul sa fie slavit pentru tot ceea ce El a lucrat in noi si prin noi. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu